SNELLE

OPLOSSINGEN

VOOR UW

KORTSLUITINGEN

EN STORINGEN!

NAUWKEURIG

AANLEGGEN

VAN NIEUWE

ELEKTRO-

NETWERKEN!

08 560 49 58
24/7 bereikbaar

ZORGVULDIG

UITBREIDEN

VAN UW

ZEKERINGS-

KAST!

WERKZAAM IN

BRUGGE EN

OMGEVING,

ALTIJD SNEL

TER PLAATSE!

Herstellingen aan elektriciteitsnetwerken in Brugge

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u te maken krijgen met een stroomstoring in huis. Vaak is een stroomstoring het gevolg van slijtage aan elektriciteitskabels, een overbelasting van een groep uit uw meterkast, enzovoorts. Onze elektricien helpt u graag bij het uitvoeren van herstellingen in Brugge en omgeving, zodat een nieuwe stroomstoring kan worden voorkomen. Onze elektricien achterhaalt de bron van de stroomstoring in uw woning en zorgt vervolgens voor een passende oplossing. In het ene geval zal dat het vervangen van versleten elektriciteitskabels zijn, in het andere geval is dat het uitbreiden van uw meterkast met een extra groep. Met welk type herstellingen kan onze elektricien u van dienst zijn?

Tip: vraag voor het aansluiten van grootstroomverbruikers in uw woning om advies van onze elektricien. Vaak is het in zo’n geval noodzakelijk om de meterkast uit te breiden, zodat u de kans op een overbelasting minimaliseert.

Verschillende soorten herstellingen in Brugge

Herstellingen aan het elektriciteitsnetwerk in uw woning komen in verschillende soorten voor. Zo kunt u bij het leggen of verleggen van elektriciteitskabels voor schade aan de kabels hebben gezorgd, waardoor een kortsluiting in huis ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan twee kabels die tegen elkaar aan liggen, kabels die op scherpe voorwerpen liggen, enzovoorts. Als gevolg hiervan zal de binnenzijde van de kabel open komen te liggen, met alle gevolgen van dien. Door de kapotte of versleten elektriciteitskabels te vervangen, voorkomt u een nieuwe kortsluiting en stroomstoring in huis. Onze elektricien helpt u hier graag bij.