SNELLE

OPLOSSINGEN

VOOR UW

KORTSLUITINGEN

EN STORINGEN!

NAUWKEURIG

AANLEGGEN

VAN NIEUWE

ELEKTRO-

NETWERKEN!

08 560 49 58
24/7 bereikbaar

ZORGVULDIG

UITBREIDEN

VAN UW

ZEKERINGS-

KAST!

WERKZAAM IN

BRUGGE EN

OMGEVING,

ALTIJD SNEL

TER PLAATSE!

Verlichting in uw woning in Brugge aanleggen

U kunt niet leven zonder verlichting in uw woning! Voor veel consumenten blijkt het echter behoorlijk lastig te zijn om zelf verlichting aan te leggen in hun huis. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat er aansluitpunten voor de lampen in uw plafond of muur zitten, hoe kunt u de lampen op de juiste wijze aansluiten op het aansluitpunt, enzovoorts. Onze elektricien helpt u graag bij het aansluiten van verlichting in Brugge. Wij hebben een ruime ervaring in zowel het installeren van aansluitpunten voor uw lampen, als in het aansluiten van de lampen zelf. Zo heeft u binnen een mum van tijd verlichting in alle kamers van uw woning!

Stappenplan voor aanleg verlichting in Brugge

Het aansluiten van de verlichting begint al bij de bouw van uw woning. Om de lampen aan uw plafond te kunnen hangen moeten hier elektriciteitskabels lopen. Vanaf deze elektriciteitskabels kan vervolgens een aansluitpunt in uw plafond geplaatst worden, waaraan de lampen bevestigd kunnen worden. Ook bij een ver- of aanbouw is het erg belangrijk dat u bedenkt waar u de lampen straks wilt hebben hangen. Op die manier kan onze elektricien de aansluitpunten voor de lampen op de juiste plek in het plafond bevestigen.

Wanneer alle aansluitpunten voor lampen in het plafond of de muur geïnstalleerd zijn, kunt u de lampen (laten) ophangen. Hierbij is het belangrijk dat u vooraf controleert of er geen elektriciteit op de draden staat, om te voorkomen dat u tijdens het ophangen van de lampen een schok krijgt. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren.