SNELLE

OPLOSSINGEN

VOOR UW

KORTSLUITINGEN

EN STORINGEN!

NAUWKEURIG

AANLEGGEN

VAN NIEUWE

ELEKTRO-

NETWERKEN!

08 560 49 58
24/7 bereikbaar

ZORGVULDIG

UITBREIDEN

VAN UW

ZEKERINGS-

KAST!

WERKZAAM IN

BRUGGE EN

OMGEVING,

ALTIJD SNEL

TER PLAATSE!

Een kortsluiting in Brugge oplossen? Wij helpen!

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken van een kortsluiting in huis, wat het erg lastig maakt om een kortsluiting als consument te verhelpen. Veel consumenten beschikken niet over de benodigde ervaring en materialen om deze bron zelf te achterhalen. Het is echter wel belangrijk om de bron zo snel mogelijk te traceren, om te voorkomen dat er een brand in uw woning uitbreekt. Vermoedt u last te hebben van een kortsluiting in Brugge? Onze elektriciens schieten u graag te hulp bij het oplossen van de kortsluiting, zodat de kans op een brand in huis minimaal wordt. Daarbij is het vanzelfsprekend erg vervelend als u te maken krijgt met een stroomstoring, wat doorgaans het gevolg is van een probleem met het elektriciteitsnetwerk in huis.

Oorzaken van een kortsluiting in uw woning in Brugge

Een kortsluiting wordt over het algemeen veroorzaakt doordat de binnenzijde van twee elektriciteitskabels met elkaar in contact komt. Als gevolg hiervan ontstaat er een dermate grote stroom, dat de betreffende stop in de meterkast zal springen. Het vervangen van de stop heeft vanzelfsprekend geen zin, omdat er opnieuw een grote stroom zal ontstaan op de beschadigde plek op de elektriciteitskabels.

Om de kans op een kortsluiting zo klein mogelijk te maken is het raadzaam om onze elektricien in te schakelen voor het onderhouden van uw elektriciteitsnetwerk. De elektricien bekijkt hierbij de staat van de elektriciteitskabels, om eventuele schade tijdig voor u te kunnen herstellen. Ook helpt onze elektricien u graag bij het leggen of verleggen van elektriciteitskabels, zodat u ervan verzekerd bent dat de kabels hierbij niet beschadigen.