SNELLE

OPLOSSINGEN

VOOR UW

KORTSLUITINGEN

EN STORINGEN!

NAUWKEURIG

AANLEGGEN

VAN NIEUWE

ELEKTRO-

NETWERKEN!

08 560 49 58
24/7 bereikbaar

ZORGVULDIG

UITBREIDEN

VAN UW

ZEKERINGS-

KAST!

WERKZAAM IN

BRUGGE EN

OMGEVING,

ALTIJD SNEL

TER PLAATSE!

Een stroomstoring in Brugge? Bel ons!

Voor veel consumenten vormt een stroomstoring een van de grootste ergernissen. Gelukkig is het verhelpen van een stroomstoring in veel gevallen niet heel ingewikkeld. U kunt de gesprongen stop in de meterkast vervangen voor een nieuwe stop, waarna de elektriciteit in veel gevallen weer zal werken. Soms springt een stop doordat u een elektrisch geladen apparaat op het stroomnet heeft aangesloten, waardoor de stop tijdens het ontladen van het apparaat springt. Het vervangen van de stop is in zo’n geval voldoende. Lukt het u niet om een stroomstoring zelf te verhelpen door de stop te vervangen? Onze elektricien is u graag van dienst bij het verhelpen van een stroomstoring in Brugge! Zo beschikt u snel weer over een werkend elektriciteitsnetwerk in huis.

Oorzaken van een stroomstoring in Brugge

Een stroomstoring in uw woning kan verschillende oorzaken hebben. Naast de eerder beschreven oorzaak kunt u bijvoorbeeld ook met een regionale storing van de netbeheerder te maken krijgen, kan een stroomstoring veroorzaakt worden door een kortsluiting in huis of is de stroomstoring het gevolg van een overbelasting van een van de groepen in de meterkast. Wat de oorzaak van de stroomstoring in uw woning ook is, onze elektricien zorgt voor een passende oplossing.

Voorkomen is vanzelfsprekend beter dan genezen, dat geldt ook bij een storing in uw woning. Laat onze elektricien eens per zoveel jaar naar de staat van uw elektriciteitsnetwerk kijken en vraag om advies als u een grootstroomverbruiker aan wenst te sluiten. Een grootstroomverbruiker kan namelijk zorgen voor een overbelasting van uw elektriciteitsnetwerk.